Warzą piwo od 20 lat. Rodzinny browar Jagiełło [ZDJĘCIA]
ap
08.07.2015
18:00
Zaczynali od małego zakładu i kilku maszyn. Teraz ich piwo jest znane w całej Polsce, a we wrześniu będzie eksportowane także do Szwecji. Ponad 20 temu pod Chełmem Grażyna i Lucjan Jagiełło założyli mały browar. Niedawno firmę przekazali dzieciom. Jak wygląda praca rodzinnego browaru Jagiełło?
Komentarze
Najnowsze
Popularne
Jaś Ńowak
08.07.2015, 21:48
szkoda tylko że wpiwie tak naprawdę niema chmielu :( byłem kiedyś w tym browarze i uzyskałem informację " mamy 1 tonę chmielu wystarczy nam na trzy lata" :(
już oceniałe(a)ś
4
13
Odpowiedz
wielkopolski piwosz
08.07.2015, 19:49
Po najlepsze nietypowe recenzje piw zapraszam na: www.piwnakompania.wordpress.com
już oceniałe(a)ś
3
2
Odpowiedz
ryza_malpa1
10.07.2015, 09:28
Ciekawe dlaczego nie piszą składu na etykiecie? Po tak oznaczone piwa nie sięgam bo podejrzewam je o najgorsze. Czyżby nie było się czym chcwalić?
już oceniałe(a)ś
1
1
Odpowiedz
Jaś Ńowak
10.07.2015, 10:46
zobacz
pieniadze.fakt.pl/Zla-jakosc-piwa-produkowanego-w-Polsce-barwia-je-bydleca-zolcia,artykuly,221860,1.html
już oceniałe(a)ś
0
1
Odpowiedz
ewelinanna
01.06.2018, 10:35
Lm. Jagiełłowie, nie ma powodu, żeby nie odmieniać nazwiska pary.
już oceniałe(a)ś
0
0
Odpowiedz