Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
1 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
2 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
3 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
4 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
5 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
6 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
7 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
8 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
9 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
10 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
11 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
12 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
13 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
14 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
15 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
16 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
17 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
18 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Fot. Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl
19 z 19
W Lublinie trwa 11. edycja Europejskiego Festiwalu Smaku. Tegoroczne wydarzenie jest dedykowane 450. rocznicy podpisania Unii Lubelskiej.
Festiwalowi tradycyjnie już towarzyszy międzynarodowy jarmark smaków. Na stu stoiskach ustawionych na Starym Mieście odnajdziemy m.in. chleb z Wileńszczyzny, owoce morza z Francji, ormiańskie gołąbki i gruzińskie chinkali. Są też włoskie sery, węgierskie wędliny, greckie oliwki, słodycze, a nawet wysmakowane wina i piwa z Europy. Na jarmarku nie brakuje też wystaw, pokazów kulinarnych i degustacji.
Na placu Łokietka powstało z kolei Unijne Miasteczko Smaku, w którym znalazł się świat kulinariów Wielkiego Księstwa LItewskiego oraz wielka kuchnia krajów, które zrodziły się z Unii Lubelskiej.
Wszystkie komentarze