Hotel Locomotiva, ul. Północna 28C
Cena menu na przyjęcie komunijne w restauracji hotelu waha się w granicach 109-139 zł od osoby dorosłej, za dzieci w wieku 6-12 lat płaci się połowę tej ceny. Natomiast dzieci do pięciu lat oraz główna postać przyjęcia imprezę mają za darmo.
Dla wszystkich dzieci przygotowywane jest specjalne menu czyli rosołek z makaronem, kotleciki z piersi kurczaka w panierce z frytkami, lody z owocami i bitą śmietaną.
Najpopularniejsze menu?
Na przystawki restauracja proponuje mięsa pieczone, carpaccio z polędwicy wołowej, polędwica wołowa podawana z sałatką z kaszy pęczak i pomidorów balsamicznych z oliwą truflową i płatkami parmezanu, tatar. Wśród zup popularny jest krem z duetu selerów podawany z gruszką i serem cambozola na grzance. Drugie danie to np. polędwiczka wieprzowa w płaszczyku z boczku serwowana z kremem ziemniaczanym z brokułami z wody i sosem z zielonego pieprzu. Na deser podawana jest własnego wyrobu lodowa piramida rumowa z drobinkami maku serwowana z gorącym couli malinowym i placuszkiem z ciasta francuskiego z kulkami z melona.
- Dla każdej komunii ustalamy indywidualnie menu zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami gości - podkreśla Agnieszka Antoniak-Wolska, manager Hotelu i Restauracji Locomotiva.
Liczba przyjęć komunijnych jednorazowo? Trzy - każde przyjęcie w odrębnej sali wyposażonej w kącik zabaw dla dzieci. W sumie ok. 60 gości.
Średnio na każdej komunii jest ok. 25 gości.
Przyjęcia komunijne organizowane są od ponad czterech lat, już wykonano pierwsze rezerwacje na przyszły rok.

Wszystkie komentarze