Jedną z pączkarni pod takim właśnie szyldem w Kielcach prowadzi znany piosenkarz-celebryta Norbi. Sieć swoją ekspansję zaczęła od Szczecina. Lublin jest jej pierwszym miastem na ścianie wschodniej. Pączkarnie otwierają się na zasadzie franczyzy. Pomysł stworzenia takiego miejsca należy do cukiernika Tomasza Ilnickiego.
Lubelski lokal znajdziemy przy Lubartowskiej 37. Szczyci się tym, że produkty wytwarzane są na miejscu. - Wyróżnia je jakość i duża różnorodność użytego do ich produkcji nadzienia, często o zaskakujących smakach - zachwala Włodzimierz Rakowski z 'Naszej Pączkarni'. Proces wytwarzania pączków jest całkowicie transparentny i można mu się przyglądać przez szybę z ulicy. Za jedną sztukę trzeba zapłacić 3 zł. W wersji 'premium' nawet 3,5 zł. Do wyboru będziemy mieć za to kilkanaście rodzajów nadzienia, od tych klasycznych, np. z różą po nadzienie bananowe, o smaku nutelli czy rafaello. md
Wszystkie komentarze